Віце-президент

Віце-президент – Domenico

Marco TosonНародився в 1959 році та закінчив з відзнакою факультет економіки і бізнесу в університеті Неаполя, доктор Доменіко Іовіне починає шлях як особа вільної професії, і вже в 1985 році отримав кваліфікацію  в професії бухгалтера.

Він відразу ж розпочав консультаційні послуги компаній в корпоративних і податкових питаннях, та удосконалив свої знання, отримавши ступінь магістра в галузі міжнародного податкового права.

Після цього кар'єра зосередилась на консультації і допомозі компаніям, які виконують контракти громадських робіт з точки зору кваліфікації, участі у відкритому конкурсі і розробки підрозділів, присвячених впровадженню системи якості менеджменту відповідно до Міжнародного стандарту ISO, а потім розширенні цієї діяльності до систем управління навколишнім середовищем та безпекою і здоров'ям на робочому місці.

Після відкриття офісу в Мілані, він почав розвивати додатковий шлях кар'єри, а саме –проекти розвитку, які пов'язані з бізнес-участю в міжнародних тендерах та реалізацією інвестиційних програм в Центрально-Східних країнах за підтримкою ЄС з 2004 року до теперішнього часу.

З цього випливає, його присутність в Болгарії, в Софії, де він відкрив офіс в 2012 році і важливу мережу партнерства в Сербії, Румунії, Хорватії, Словенії, Угорщини, Греції та України.

Віце-президент - Cioffi