Каталог

Послуги Конфіндустрії Україна були створені з метою надання повної підтримки компаніям з першого етапу start up, заохочуючи контакти та зв'язки з українськими установами та наданням допомоги у різних секторах. Співробітники Конфіндустрія Україна надаватимуть ці послуги і частково залучатимуть до співпраці компаніями-членів.

Крім того, Конфіндустрія Україна для підтримки своїх членів у своїй діяльності, пропонує пакет угод у різних секторах.

Всі послуги та конвенції асоціації представлені в цифровому каталозі послуг Конфіндустрія Україна.

NB. Послуги, представлені в каталозі, доступні як компаніям, що входять до складу асоціативної системи, так і компаніям, які не є учасниками. Проте знижки та спеціальні пропозиції дійсні тільки для компаній-учасників та за проханням, поданими через офіс Конфіндустрія Україна.

Щоб замовити такі послуги, можна зв'язатися ......, CUS Manager.

Для будь-якої додаткової інформації:

електронна адреса: info@confindustriaucraina.com.ua.

Щодо каталогу можна проконсультувати в режимі он-лайн на сайті Конфіндустрія Україна, а також асоціація пропонує послуги, які будуть здійсненні у співпраці зі своїми партнерами та іншими зовнішніми партнерами.

Мета нового каталогу - представити послуги асоціації та запропонувати більше місця для кожної партнерської компанії для її презентації, її послуг та конкретних пропозицій.

NB. Послуги, представлені в каталозі, доступні як компаніям, що входять до складу асоціативної системи, так і компаніям, які не є учасниками. Проте знижки та спеціальні пропозиції дійсні тільки для компаній-учасників та з проханням, поданими через офіс компанії Конфіндустрія Україна.