13 ЧЕРВНЯ 2019 – ITALY-UKRAINE BUSINESS FORUM У М.РИМ

У середу, 13 червня 2019 року, у Confindustria у м. Римі відбувся Італійсько-український бізнес-форум, організований у співпраці з Confindustria, Конфіндустрія Україна, Посольством України в Італійській Республіці; Посольство Італійської Республіки в Україні; Український Союз Промисловців і Підприємців; Торгово-промислова палата України.

За участю у Форумі: Степан Кубів, Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економічного розвитку і торгівлі України.; Licia Mattioli, віце-президент з інтернаціоналізації Confindustria; Manlio Di Stefano, заступника Державного секретаря Міністерства закордонних справ та міжнародного співробітництва; Анатолій Кінах, голова Український Союз Промисловців і Підприємців; Roberto Luongo, генеральний директор агентства ITA. Головні сектори та можливості співпраці були представлені: Ольгою Трофімцевою, Міністр аграрної політики та продовольства України; Ігор Сакал, фінансова група Агроф’южн; Віктор Довгань, Заступник Міністра інфраструктури України з питань    європейської інтеграції  ; Сергій Савчук, Голова Державного агентства з енергоефективності; Володимир Кудрицький, заступник директора з інвестицій «Укренерго»; Matteo Patrone, керуючий директор EBRD; Jean-Erik De Zagon, голова REIB в Україні.

Модератором Форуму виступив Президент Конфіндустрія України Марко Тозон.

Головною метою було обєднання України та Італії та спонукання до розвитку торгівельних відносин.

Конфіндустрія Україна готова підтримати компанії в обох країнах. На форумі була велика участь італійських та українських компаній - B2B зустрічей.