Новини та заходи

Київський Міжнародний Економічний Форум Confindustria Est Europa

З нагоди проведення Київського Міжнародного Економічного Форуму Confindustria Est Europa проведе засідання в Києві для офіційної презентації Конфіндустрія Україна. З цієї нагоди балканські територіторіальні Конфіндустрії зустрінуться, щоб визначити цілі 2018 року. На засіданні 19 жовтня 2018 року будуть присутні Президент Конфіндустрії України Марко Тозон, Віце-президент Доменіко Іовіне, Посол Італії в Україні Давіде Ла Чечілія та Президент Національної торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков.

Асоціація італійських підприємців в Україні «Конфіндустрія Україна» була заснована в квітні 2018 р. за ініціативою промисловців, підприємців, професіоналів, менеджерів та консультантів (багато з яких мають значний досвід роботи в Міжнародній Системі Конфіндустрії), залучаючи свої професійні навички та енергію для створення найбільш сприятливих умов для розвитку бізнесу через пропозиції, колективні заходи та ділові мережі, характерні для асоціації Конфіндустрія.